header-vragen.jpg

Veelgestelde vragen?

1

Levert een aanvraag bij Uitstapklaar BV voor een bod op mijn woning, mij een verplichting op?

Neen, bij ons ben je nooit ergens toe verplicht. Wanneer je contact met ons opneemt, maken we onmiddellijk een afspraak om de woning samen te bekijken en brengen we meteen een bod uit. Daarna heb je de vrije keuze dit bod al dan niet te aanvaarden.

2

Als ik het bod niet aanvaard, zijn er dan kosten te betalen?

Neen, een bod is altijd gratis en vrijblijvend.

3

Kan ik mijn woning verkopen aan Uitstapklaar BV wanneer er beslag is gelegd op mijn woning?

Met de opbrengst van de woning bij verkoop moeten de openstaande hypotheek én eventuele achterstanden en beslagen worden afgelost. Is deze opbrengst niet voldoende, dan moeten de hypotheekverstrekker(s) en beslaglegger(s) toestemming verlenen. Uitstapklaar BV en de notaris kunnen je hierbij begeleiden. Je kunt contact met ons opnemen om alle mogelijkheden te bespreken.

4

Brengt Uitstapklaar BV altijd een bod uit?

In sommige uitzonderlijke gevallen gaan we geen bod uitbrengen. Dit kan verschillende redenen hebben. Indien we op jouw woning zouden beslissen geen bod uit te brengen, gaan we je altijd toelichten waarom we dit niet doen.

5

Is het mogelijk dat ik direct geld ontvang wanneer ik mijn huis verkoop aan Uitstapklaar BV?

Het is mogelijk om direct geld te krijgen, indien dit echt nodig is. Via de notaris geven wij je dan een voorschot op de koopsom. Op deze manier kun je direct beschikken over het geld om eventuele schulden af te lossen.

6

Door geldtekort kan ik mijn betalingsverplichtingen richting de bank niet meer nakomen. Bestaat de mogelijkheid dat Uitstapklaar BV de afwikkeling met de bank verzorgt?

We helpen met de afwikkeling richting uw bank. Mocht er een openbare verkoping worden gestart, dan is ons advies dringend te handelen en direct contact met ons op te nemen. Verkoop van je woning aan Uitstapklaar BV brengt nu eenmaal meer geld op, dan wanneer je woning via een openbare verkoop verkocht wordt.

7

Moet ik mijn woning direct verlaten wanneer ik mijn woning verkoop aan Uitstapklaar BV?

Bij verkoop aan ons hoef je jouw woning niet direct te verlaten. De overdracht geschiedt in overleg, net zoals bij een reguliere verkoop aan een particuliere koper. Hiernaast kun je ook kiezen voor diverse andere opties, zoals verkoop op afroep. ‚Äč

camionet 3.jpg
Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.