voorgevel_banner.jpg

Instapklare realisaties

Nieuwbouw

3d gelijkvloers
3d verdiep

Instapklaar bouwt jouw huis voor de toekomst!

Een huis kopen is een belangrijke en grote stap waarbij tal van vragen komen bovendrijven.
Wij zijn een relatief kleine bouwfirma (we bouwen en verbouwen een 15 tot 20 woningen per jaar) wat tegelijk onze sterkte is. Bij ons is er steeds persoonlijk contact met 1 aanspreekpunt. Als zaakvoerder ben ik betrokken in de aankoop, de ontwikkeling, de werfopvolging en ten slotte ook de verkoop. Weet dat je bij eventuele vragen steeds bij me terecht kan, dit 7/7.

 

3d vrijstraat

 

 

Bij de bouw en het ontwerp kies ik steeds voor vrij neutrale materialen. Zo kunnen de kopers, door inrichting en schilderwerken van hun huis, een echte thuis maken volgens hun eigen smaak.

We proberen onze huizen steeds toekomstgericht af te werken ik ben van oordeel dat we bij het bouwen van nieuwbouwwoningen zeker moeten zorgen dat alles toekomstgericht is.

Alles wat te maken heeft met energie en bouwen is op vandaag zodanig in beweging dat het zeer moeilijk is als particulier om dit allemaal te kunnen blijven volgen. Wij hebben echter reeds deze oefening voor u gemaakt en bouwen dan ook met uw toekomstige energiefactuur in gedachten. Zo voorzien we standaard ventilatie type D met warmterecuperatie, voorzien we zonnepanelen, plaatsen we ramen met 7 kamerprofiel voorzien van hoogrendementsglas 1.0.

Op deze manier denken we tijdens de ontwerpfase toekomstgericht vooruit en is uw woning altijd net dat stapje voor op de toekomst.

 

3d vrijstraat

 

 

Voor de afwerking zorgen we ook zelf. Daar we in oorsprong zijn gestart als interieurbedrijf zorgt in de wereld van de bouwpromotie voor de meerwaarde dat we de afwerking volledig zelf in handen hebben en dus tot het kleinste detail uitvoeren. De keukens maken we zelf volledig op maat in eigen atelier, dus hier is alles mogelijk en bespreekbaar van toestellen tot afwerking. Onze vloeren zijn vol keramisch 60x60 lichtgrijs maar dit kan uiteraard aangepast worden aan uw wensen. De woningen worden echt volledig afgewerkt: zo zijn de aansluitingen inbegrepen (ter waarde van ong. 4000€), zijn het terras en de oprit aangelegd en is de tuin volledig omheind. De tuin wordt zaaiklaar afgewerkt en is naar eigen smaak aan te leggen.

Kortom: buiten de schilderwerken zorgen wij ervoor dat uw woning ECHT instapklaar en VOLLEDIG is afgewerkt!

 

Hopelijk tot binnenkort,

Jelle Segers

 

3d vrijstraat
3d vrijstraat
3d vrijstraat
3d vrijstraat

Renovatie

Op zoek naar een gerenoveerde woning? Neem contact met ons op en leer ons aanbod kennen!

We hebben steeds een 20-tal projecten in het vooruitzicht in de regio West-Vlaanderen. Momenteel zijn al onze gerenoveerde huizen echter verkocht. We streven dan ook naar zeer scherpe prijzen net als een perfecte afwerking. Dit alles resulteert in zeer snelle verkopen maar stuur ons wat je zoekt en in welke regio, dan brengen we je alvast direct op de hoogte wanneer we iets nieuws hebben die aan jouw verwachtingen kan voldoen.

Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.