woodprojects3.jpeg

Uw grond, renovatie of afbraakpand
snel verkopen zonder zorgen?

Bij Uitstapklaar nemen we uw gedateerd huis direct over. Door een eerlijke prijs en een vlotte afhandeling kan u uw huis snel verkopen. We breken het huis niet zomaar af, maar gaan ermee aan de slag. Door een goede renovatie uit te voeren, kunnen we het huis vervolgens zelf weer aanbieden en hebben de mensen die er nadien in gaan wonen er op hun beurt weer jarenlang plezier van!

Instapklaar logo

Ons bedrijf is steeds op zoek naar gedateerde huizen in West-Vlaanderen van alle aard om op te frissen of voor een totaalrenovatie. We dragen de geschiedenis van de woning hoog in het vaandel en bieden ze nadien met zorg voor de stijl terug aan op de huizenmarkt.

Het nest waar je jarenlang zorg voor droeg en plezier aan beleefde, vormt op die manier een nieuwe thuis. We geven de woning een make-over zodat het opnieuw voldoet aan alle hedendaagse eisen en modern comfort.


Instapklaar logo

Uw zoektocht naar een nieuwe thuis begint hier!

Op zoek naar een woning? Neem contact met ons op en leer ons aanbod kennen!
Wij hanteren scherpe prijzen en een perfecte afwerking. Wil je op de hoogte blijven van toekomstige projecten? Stuur ons dan uw info, samen met welk type huis je zoekt en in welke regio. Zo kunnen we je direct op de hoogte brengen wanneer we iets nieuws hebben die aan jouw verwachtingen kan voldoen.

 

achtergevel.jpg
Door gebruik te blijven maken van deze website, geef je toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan onze website.